Iako njezina ljepota i talent nisu upitni Scarlett Johansson još uvijek nije naučila kako pozirati ispred fotoaparata. Lijepa glumica se prošetala crvenim tepihom u romantičnoj haljini no njezinu eleganciju je umanjila pogrbljena i nezainteresirana poza

Šetnja crvenim tepihom nije jednostavan zadatak kao što izgleda. Poznate ljepotice za ovu prigodu koriste najbolje stiliste, vizažiste i frizere kako bi pod svjetlima reflektora izgledale savršeno.

No postoji hoš jedan vrlo važan faktor koji itekako pridonosi eleganciji, a kojeg su top modeli poput Heidi Klum, Cindy Crawford i Naomi Campbell izvježbale do savršenstva. Riječ je o poziranju pred fotoaparatima.

Scarlett Johansson uvijek izgleda elegantno i profinjeno, a to je još jednom potvrdila pojavivši se na milanskom tjednu mode u decentnoj čipkastoj Versace haljini boje pudera koju je začinila žarko crvenim usnama. Iako je 26 godina stara glumica blistala njezina poza tijekom fotografiranja nije bila ono što se od nje očekuje.

>> Neobična poza Catherine Zete-Jones

>> Blic trikovi za poziranje pred fotoaparatom

Pogrbljena Scarlett nezainteresirano je prošetala crvenim tepihom pozirajući ispred okupljenih fotografa kao da je prvi puta stala ispred fotoaparata.

No ona nije jedni zvijezda jer definitivna prvakinja u neobičnim pozama svakako je Katie Holmes koja nakon godina medijske pažnje i kilometara crvenih tepiha još uvijek nije sigurna kako ispred kamera istaknuti svoju eleganciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju