I dok mama Victoria Beckham odlično balansira između karijere i obitelji, a 2011. će pamtiti po odličnim kolekcijama koje su apsolutni hit među modno osviještenim celebrity ljepoticama i njezin suprug David Beckham je odlučio muškarcima podariti kolekciju u kojoj će uživati

Početak 2012. godine bit će u znaku donjeg rublja s potpisom slavnog nogometaša.

Prva kolekcija Davida Beckhama za najpoznatiji švedski lanac komercijalne odjeće pod nazivom Bodywear ima težište na kvaliteti i dugotrajnosti. Prva kolekcija predstavlja devet stilova donjeg rublja za muškarce.

>> Neprepoznatljiv štreber David Beckham

>> Victoria Beckham u sasvim neobičnom izdanju

Za dizajn je zaslužan Davidov vlastiti tim, a naglasak je stavljen na oblik, funkciju, udobnost i dizajn. Nova linija uključuje kratke gaćice, bokserice, potkošulje, majice, pidžame i dugačke hlače.

Na temelju osamnaest mjeseci istraživanja i razvoja kolekcija želi muškarcima 21. stoljeća nametnuti nove standarde za donje rublje. Kolekcija će biti raspoloživa od 2. veljače 2012. u 1.800 prodavaonica H&M.

Davidu snimanje reklame za donje rublje nije strano, 2009. pozirao je za Armanija. Atraktivne reklame u kojima je otkrio torzo poslužile su kao primjer za novu kampanju te se mnogi slažu kako neodoljivo podsjećaju na one za Armani Underwear.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju