I dok mama Victoria Beckham odlično balansira između karijere i obitelji, a 2011. će pamtiti po odličnim kolekcijama koje su apsolutni hit među modno osviještenim celebrity ljepoticama i njezin suprug David Beckham je odlučio muškarcima podariti kolekciju u kojoj će uživati

Početak 2012. godine bit će u znaku donjeg rublja s potpisom slavnog nogometaša.

Prva kolekcija Davida Beckhama za najpoznatiji švedski lanac komercijalne odjeće pod nazivom Bodywear ima težište na kvaliteti i dugotrajnosti. Prva kolekcija predstavlja devet stilova donjeg rublja za muškarce.

>> Neprepoznatljiv štreber David Beckham

>> Victoria Beckham u sasvim neobičnom izdanju

Za dizajn je zaslužan Davidov vlastiti tim, a naglasak je stavljen na oblik, funkciju, udobnost i dizajn. Nova linija uključuje kratke gaćice, bokserice, potkošulje, majice, pidžame i dugačke hlače.

Na temelju osamnaest mjeseci istraživanja i razvoja kolekcija želi muškarcima 21. stoljeća nametnuti nove standarde za donje rublje. Kolekcija će biti raspoloživa od 2. veljače 2012. u 1.800 prodavaonica H&M.

Davidu snimanje reklame za donje rublje nije strano, 2009. pozirao je za Armanija. Atraktivne reklame u kojima je otkrio torzo poslužile su kao primjer za novu kampanju te se mnogi slažu kako neodoljivo podsjećaju na one za Armani Underwear.