Nicole Kidman se pokazala u najgoroj modnoj kombinaciji. Lijepa glumica prošetala je crvenim tepihom u izgužvanoj Pradinoj haljini koja je na vitkoj glumici izgledala poput prevelike kućne haljine

Brojne premijere filmova izmamile su bogate i slavne koji gotovo svakodnevno paradiraju ispred novinara i pokazuju svoje najnovije krpice koje i nisu uvijek najuspješniji odabir.

Nicole je odjenula Pradinu kreaciju koja je poput prevelike kućne haljine prekrila njezino vitko tijeloI Nicole Kidman je pozirala na crvenom tepihu i to povodom promocije filma 'Rabbit Hole' u kojem tumači glavnu ulogu.

Uvijek maksimalno dotjerana Nicole jedna je od najelegantnijih holivudskih glumica, no čini se kako su ovaj put njezine pedantnost i profinjenost ipak malo zakazale.

Četrdesettrogodišnja zvijezda odjenula je plavu Pradinu kreaciju koja je poput prevelike kućne haljine prekrila njezino vitko tijelo, a jedino što je uspjelo doći do izražaja su njezini legendarni crveni uvojci i lice zategnuto injekcijama botoksa.

>> Suri Cruise sve sličnija mami Katie

>> VIDEO: Otkud ove grudi, Nicole?

Niti brojni stilisti koji su joj svakodnevno na raspolaganju nisu uspjeli primijetiti da je glumica pred kamere stala u izgužvanoj haljini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju