Na jednom od humanitarnih događaja kojih u Hollywoodu ne nedostaje, pojavila se i Nicole Kidman koja je pokazala svoju prirodnu boju kose i svoje lice osvježeno i zategnuto najnovijom porcijom injekcija botoksa

Utjecajne filmaše i poznate glumce okupila je udruga 'Hollywood Foreign Press Association Installation' kako bi u luksuznom hotelu 'Four Seasons' obilježili donaciju od 1, 5 milijuna dolara.

Odlazak novaca u ruke novih mladih filmskih snaga između ostalog je pozdravila i oskarovka Nicole Kidman.

Tom je prilikom zasjala, ali ne samo zahvaljujući lijepoj frizuri te prirodnoj boji kosi i make upu koji je naglasio njezine azurno plave oči.

Za takav je presavršeni look prije svega zaslužan botoks koji je već duže vremena dio beauty rutine crvenokose Australke. Zbog svojevrsne ovisnosti o tom tretmanu, mnogi je redatelji prilikom odabira glumica zaobilaze. Popularnost, ljepota i osvojeni Oscar očito nisu dovoljni da zamijene nemogućnost mimike i prirodnih gestikulacija lica lijepe Nicole.

>> VIDEO: Nicole Kidman zbog botoksa na crnoj listi

>> Katastrofalni make up Nicole Kidman

Prilagodivši se događaja nije odjenula kakvu pretjerano glamuroznu kreaciju, već jednostavnu haljinu u stilu 50-ih godina koja joj je idealno istaknula tanašni struk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju