Glumica Demi Moore pokazala je šokantno mršavu figuru na premijeri svog novog filma 'Margin Call' održanoj u New Yorku. Problemi s kilogramima započeli su nakon što je otkrivena nevjera njezinog supruga, no u posljednjih nekoliko tjedana Demi se jednostavno 'osušila'

Glumica, iako s osmijehom teško podnosi nevjeru koja je razorila njezin do tada sretan brak s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom. Iako je za nju, nakon dva propala braka to bila treća sreća, planove joj je pomutila 22 godine stara plavuša s kojom je Ashton proveo noć.

>> Demi Moore: Osmijeh unatoč bračnom krahu

>> Demi Moore: Mršava sjena nekadašnje ljepotice

Shrvana 48 godina stara glumica prepustila se svom načinu nošenja s tugom te na premijeri filma u kojem tumači glavnu ulogu otkrila premršavo tijelo, no pokazala kako ne gubi duh. S velikim osmijehom na licu te zaručničkim prstenom na ruci za sada je zaustavila glasine o razvodu.

U crvenoj haljini s printom koja seže do ispod koljena te je trebala 'zagrliti' njezinu inače odličnu figuru, Demi Moore je dodatno naglasila svoj mršavi i ispijeni izgled za koji je kriva vijest koju je doznala u rujnu ove godine o nevjeri svog mladog supruga na šestu godišnjicu njihove ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju