Razmažena i ovisna o skupim krpicama Nikol koju u seriji Larin izbor tumači Jagoda Kumrić ima novu poslasticu za svoje obožavatelje. Porazgovarali smo s njom o stilu, modi i šopingu te njezinom novom projektu, video dnevniku koji možete pogledati samo na našem portalu OYO.hr

Obožavatelji Larinog izbora imaju priliku od 20. ožujka pratiti razvoj priče 'Larin izbor' s Nikol Zlatar u središtu radnje ekskluzivno na OYO.hr-u. Jagoda Kumrić dobiva svoju seriju 'Nikol: povjerljivo', prvu u Hrvatskoj snimanoj isključivo za Internet, u kojoj otkriva tajne Zlatarovih u svom video dnevniku.

>> Seksi Turci zbog kojih nam srce brže kuca

>> Lara se konačno prepustila strasti

Simpatična Nikol Zlatar u 'Nikol: povjerljivo' otkrit će tajne obitelji Zlatar i to u svom video dnevniku, korak po korak uvest će nas u zavrzlame i tajne koje krije najpopularnija televizijska obitelj u Hrvatskoj.

A dok ne snima seriju Larin izbor ili pak svoj video dnevnik Jagoda je cura koja obožava modu i trendove te šoping. Otkril anam je koliko troši na odjeću, bez čega ne može i tko su njezini modni uzori.

Kako bi opisala svoj modni stil? Trošiš li puno na odjeću?
Nemam neke posebne smjernice što se modnog stila tiće, trudim se da se uvijek ugodno osjećam i da ne bude uobičajeno, ako mi se nešto sviđa to i nosim. Jako volim modne dodatke poput šešira,  kapa i pernatih ukosnica, pa to nastojim ukomponirati u svoj svakodnevni stil.

Volim unikatne stvari pa sam za to spremna potrošiti i nešto veću svoticu, ali na običnu svakodnevnu odjeću ne trošim puno.

U čemu se osjećaš najbolje?
Ovisno o dobu dana i raspoloženju, ali u principu u haljinama i niskim cipelama sa šeširom na glavi.

Tvoji modni uzori su...
Imam ih nekoliko. Pink i Gwen Stefani su mi super jer imaju svoj posebni stil koji se ne srame pokazati. S druge strane jako mi je draga i klasika koju nosi glumica Catherine Zeta Jones jer je uvijek elegantna i nadasve ženstvena.

Koje domaće i strane dizajnere posebno volite?
Od hrvatskih modnih dizajnera jako volim Aleksandru Dojčinović i Toni Brekala, a od stranih jedinstvenog Alexandera Mcqueena, Viviene Westwood i Pradu.

U čemu se osjećate najženstvenije?
U haljini otvorenih leđa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju