Mnogi su im govorili da dolazak bebe mijenja život, a Blaženko i Nikolina Lacković to gledaju na pozitivan način i jedva čekaju da se njihovoj obitelj uz dvomjesečnog Luku pridruži još djece

Samo dva mjeseca nakon poroda supruga Blaženka Lackovića Nikolina, izgleda odlično i priznaje kako sada zna da je majčinstvo najteža i najljepša životna uloga, piše Story.

Iako joj je na početku sve bilo čudno i zbunjujuće sada uživa u činjenici da joj je život u potpunosti ispunjen malenim Lukom. Rukometaš Blaženko Lacković kao najljepši trenutak pamti onaj kada je nakon rođenja prvog sina njegova supruga Nikolina prigrlila Luku s puno pažnje, ljubavi i sreće, a oboje na pozitivan način gledaju na sve promjene koje im je život donio.

Blaženko Lacković: 'Život mi je uz sina poprimio drugu dimenziju'

Par živi u Hamburgu gdje je Luka i rođen, i dok Blaženko trenira Nikolina marljivo uči njemački i brine o sinu, piše Story.

Bez obzira na dolazak djeteta, Blaženko i Nikolina nisu zanemarili jedno drugog, osjećaji su se još više produbili, a najviše uživaju u zajedničkim trenucima koje sada dijele s Lukom.

'Kad dođe vrijeme imat ćemo još djece', rekla je Nikolina u razgovoru za Story te potvrdila kako se uz dobru organizaciju i volju u životu stigne sve.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju