Dok su brojni zagrebački špiceri uživali u omiljenom ritualu ispijanja kavice i ljenčarenja pod toplim sunčevim zrakama pjevačica Nina Badrić vikend je započela radno. Iako njezin dobar glas nije mazio uši posjetitelja i šetača na Cvjetnom trgu itekako je bio zaposlen ali u posve drugačijoj ulozi

Brojne zvijezde diljem svijeta svoju slavu i utjecaj osim u humanitarnim akcijama rado koriste kao aktivisti i promotori ekologije. Domaća zvijezda koja je svoj dobar 'glas' odlučila iskoristiti na polju osvješćivanja građana o brizi za okoliš je pjevačica Nina Badrić.

>>Najnježnije lice Nine Badrić

Nina je zaštitno lica akcije DM - Green City Project-a u sklopu koje je promovirala ekologiju i zaštitu voda na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

A da svaki posao Nina obavlja s velikom dozom profesionalnosti pokazala je i stajlingom za koji se posebno potrudila iako je priroda zadatka nalagala samo opušteno druženje sa građanima.

>>Nina Badrić: Štikle o kojima će sanjati mnoge žene

Plavu haljinicu sa zanimljivim bijelim i crvenim uzorkom Nina je kombinirala uz bijeli kaputić bez ovratnika koji je tek ležerno prebacila preko ramena. Pravu proljetnu opravicu pjevačica je uskladila sa bež sandalama vrtoglavih potpetica koje su u prvi plan istaknule njezine njegovane noge spremne za pokazivanje na dugo iščekivanim toplim proljetnim temperaturama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju