Dočaravajući prave strasti, Nina se potpuno prepustila glumi te u jednom trenutku i strasno poljubila Lučeva, koji se po prvi puta pojavljuje u njezinom novom glazbenom spotu za pjesmu 'Sanjam da smo skupa'

Za pjesmu 'Sanjam da smo skupa mi' utjelovio je muškarca za kojim Nina čezne. Osim što mu je pripala glavna muška uloga ovog glazbenog videa, Leonu Lučevu je ipak najveći izazov bio biti glumački mentor Nini Badrić.

>> Nina Badrić: Štikle o kojima će sanjati mnoge žene

'Nina bi uz rad na svome bogom danom talentu, mogla postati ozbiljna glumica', izjavio je Leon koji smatra da Nina ima urođen dar za glumu.

>> Nina Badrić pokazala dva nova lica

'Ovo je bilo najljepše snimanje u mojoj karijeri. Leon je sjajan ne samo kao glumac nego i kao mentor. Vodio me je glumački kroz svaki kadar i scenu i puno mi je pomogao da dočaram emociju koju pjesma nosi. Sigurno ću krenuti kod njega na glumačke radionice jer ima smisla uvijek ulagati u sebe. Sretna sam što je pristao biti glavna uloga ove moje muzičke priče i jedva čekam da publika vidi što smo napravili', pjevačica je uzvratila kompliment.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju