Glamurozne satenske haljine u šoping centru te muške i ženske posvuduše obilježile su premijeru filma 'Seks i grad 2'. Severina u štikli, Nina u vrućim hlačicama i napirlitane Budoirice samo su dio onoga što je zapazilo budno oko Fashion Gurua

Fashion Guru i ovog je tjedna napravio presjek modnih događanja na kojem je naglasak stavio na selebritije, wannabe selebritije i posvuduše koje su se pojavile na premijeri filma 'Seks i grad 2'.

Saten, saten i saten jedino je što se moglo vidjeti na premijeri.

Sanja Duggan zablistala je u ljubičastom, naravno satenskom kombinezonu, dok su se sestre Budoir pojavile napirlitane kao da ne postoji sutra.

Posvuduša Severina nije došla sa štakom već sa štiklom, a Nina Badrić ponosno je pokazala vitku liniju pojavivši se u seksi vrućim hlačicama i frizurom kao pokisla kokoš.

>> Gdje je pregorjela Maja Šuput?

Ovog tjedna Guru je izabrao i naj muške posvuduše koje njihove bolje polovice povlače po modnim revijama i premijerama ženskih filmova od kojih se normalnom muškarcu diže želudac.

U tu skupinu spadaju Janko Popović koji se nigdje ne pojavljuje bez svoje Jelene Veljače te Mirza Džomba koji u posljednje vrijeme iskače iz paštete.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju