Nina Morić je doista sklona pretjerivanju. Pojavila se na milanskom tjednu mode odjevena u crvenu ultra kratku haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala te crne samostojeće čarape i crvene kratke čizmice

Milanski tjedan mode trenutno je u prvom planu. Modna revija Johna Richmonda okupila je imena iz svijeta poznatih i slavnih, a među njima se našla i Nina Morić.

Za reviju je odjenula nevjerojatno kratku crvenu haljinu dugih rukava i otvorenih leđiju koja je jedva pokrila kritične dijelove njezinog vitkog tijela.

Uz mini toaletu uskladila je crne samostojeće čarape i crvene čizmice. Cijela kombinacija je izgledala prenapadno te neprikladno za jedan elegantan modni događaj.

Nina se pohvalila i novom frizurom koju je obogatila dugim ekstenzijama te preplanulim tenom koji je zbog crvene boje dodatno došao do izražaja.

>> Nina Morić: Uljepšavanje za novo vjenčanje

>> Premali bikini na čvrstom tijelu Nine Morić

Manekenka poznata po brojnim estetskim zahvatima provela je ljeto na hrvatskoj obali, točnije na Pagu i to u društvu sina Carlosa i dečka Martina Evansa.

Nina je posjet Hrvatskoj iskoristila kako bi budućeg supruga predstavila majci koja je konačno dala zeleno svjetlo za njihovo vjenčanje koje se već priprema.