Nina Morić je doista sklona pretjerivanju. Pojavila se na milanskom tjednu mode odjevena u crvenu ultra kratku haljinu koja je više otkrivala nego pokrivala te crne samostojeće čarape i crvene kratke čizmice

Milanski tjedan mode trenutno je u prvom planu. Modna revija Johna Richmonda okupila je imena iz svijeta poznatih i slavnih, a među njima se našla i Nina Morić.

Za reviju je odjenula nevjerojatno kratku crvenu haljinu dugih rukava i otvorenih leđiju koja je jedva pokrila kritične dijelove njezinog vitkog tijela.

Uz mini toaletu uskladila je crne samostojeće čarape i crvene čizmice. Cijela kombinacija je izgledala prenapadno te neprikladno za jedan elegantan modni događaj.

Nina se pohvalila i novom frizurom koju je obogatila dugim ekstenzijama te preplanulim tenom koji je zbog crvene boje dodatno došao do izražaja.

>> Nina Morić: Uljepšavanje za novo vjenčanje

>> Premali bikini na čvrstom tijelu Nine Morić

Manekenka poznata po brojnim estetskim zahvatima provela je ljeto na hrvatskoj obali, točnije na Pagu i to u društvu sina Carlosa i dečka Martina Evansa.

Nina je posjet Hrvatskoj iskoristila kako bi budućeg supruga predstavila majci koja je konačno dala zeleno svjetlo za njihovo vjenčanje koje se već priprema.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju