Prvog dana Nove godine kreće s emitiranjem serija 'Sila' na Novoj TV. U seriji koja će nesumnjivo osvojiti srca brojnih gledatelja glavnu ulogu age Borana tumači nekadašnji viceprvak Best World Modela, Mehmet Akif Alakurt

Novi miljenik gledateljica Boran aga u privatnom životu se druži s turskim Brad Pitom, odnosno glumcem Kivancom Tatlitungom kojeg hrvatska publika poznaje iz serija 'Strasti Orijenta','Gumuš' te 'Bijeg'.

>>Upoznajte 'Silu', spektakularnu seriju o ljubavi i tradiciji

Osim što zajedno ispijaju kavu Mehmet i Kivanc dijele još jednu zajedničku stvar, naime i jedan i drugi su postali Best model Turske, Mehmet 2001. godine, a Kivanc godinu kasnije.

Mehmet Akif Alakurt je model i glumac rođen 23. srpnja 1979. godine u Istanbulu. Završio je osnovnu školu u tom gradu i već je tada odabrao karijeru modela. Pobijedio je na natjecanju Best Model Turske 2001. godine, a iste je godine na svjetskom natjecanju modela bio viceprvak.

U to vrijeme počeo je i svoju glumačku karijeru u seriji 'Kirik Ayna'. Kao dječak sanjao je da će postati pilot, a omiljeni klub mu je Bešiktaš. Kao i njegov kolega Kivanc šarmantni Mehmet je visok 190 cm.

Glumac u popularnoj seriji 'Sila' tumači vladara plemena koji ulazi u brak sa Silom (Cansu Dere). Serija je u Turskoj bila popularnija od 'Asi' koja se prikazivala u isto vrijeme, a snimala se u gradu na jugoistoku Turske Mardinu koji je poznat po svojoj arapskoj kulturi. Scenarij 'Sile' potpisuje scenaristica serije 'Gumuš'.

Seriju možete pratiti i na našem VOD servisu:

>>http://novaplus.dnevnik.hr/serije/6989-sila


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju