Iako su na crvenom tepihu izgledale kao lutke iz izloga poznate ljepotice dan nakon Oscara ne izgledaju nimalo glamurozno. Raskošne zvijezde se preko noći pretvaraju u obične žene i majke koje ne mare za izgled

Kako bi zablistale u punom sjaju te se pokazale u najboljem izdanju zvijezde se za samo jednu večer, onu najglamuroznije dodjele nagrada Oscar pripremaju mjesecima.

>> Oscar: Haljine koje su dobile najviše negativnih komentara

Beauty i frizerski tretmani, biranje haljina, cipela i nakita, odabir odgovarajućeg make upa samo su mali dio velike priče koju ljepotice prolaze kako bi zablistale u punom sjaju.

>> Potpuno novo izdanje brinete Britney Spears

No nakon što se svjetla reflektora ugase čarobno događanje nestaje, a glumice, manekenke i pjevačice se vraćaju u životnu kolotečinu koja nije niti upola glamurozna. 

Samo dan nakon Oscara tako susrećemo poznata lica u najobičnijem izdanju, a skupim haljinama, elegantnim frizurama te besprijekornom make upu niti traga.

Raščupane, bez šminke te u komotnoj, šlampavoj odjeći koja nije nimalo glamurozna zvijezde neopterećeno uživaju u slobodnom vremenu te u samo jednom danu postaju obične, žene, majke i prijateljice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju