Vječni borac protiv viška kilograma Oprah Winfrey ponovno je, kako i sama kaže, u onoj nepoželjnoj fazi. Iako je još jednom proglašena najplaćenijom televizijskom osobom, a posao joj cvjeta bolje nego ikad popularna voditeljica jednostavno ne pronalazi oružje koje bi joj pomoglo da dobije bitku protiv neželjene težine. Na zabavi povodom početka rada vlastite televizijske kuće domaćica je goste dočekala u odjeći koja je uspješno prikrivala njezine nedostatke. Odjenula je zelenu nabranu tuniku zategnutu u struku te plave hlače cigareta kroja. Oprah je sa smiješkom odradila domaćinsku ulogu i uživala u društvu uzvanika

Oprah je pokretanjem svoje televizije ostvarila svoj i pokrenula program koji će gledati ljudi kojima je stalo da se poboljšaju u svakom pogledu.

>> Oprah Photoshopom otopila 10 kilograma

>> Oprah se uvukla u haljinu Beckhamice

Nakon 25 godina uspješnog rada Oprah je proslavila pokretanje Oprah Winfrey Networka zabavom u Pasadeni. I dok će u rujnu odraditi posljednju emisiju slavnog showa 'Oprah' gledateljima će na OWN-u pružiti nove interesantne i motivirajuće emisije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju