Oprah Winfrey je u suzama demantirala nagađanja da je lezbijka, izjavivši da je stalne glasine o tome iritiraju, jer neki misle da laže. O svom odnosu s prijateljicom Gayle King progovorila je u emisiji kod Barbare Walters

Utjecajna televizijska voditeljica o svom je dvadesetogodišnjem odnosu s bliskom prijateljicom Gayle King progovorila u emotivnom intervjuu s novinarkom Barbarom Walters koji će se emitirati u četvrtak na ABC televiziji.

‘Ona je majka koju nikad nisam imala. Ona je sestra koju bi svi poželjeli. Ona je prijateljica kakvu svi zaslužuju. Ne znam bolju osobu’, izjavila je Oprah o Gayle, boreći se sa suzama, nakon čega je dodala: 'Na plač me tjera to što mislim kako joj to nikada nisam rekla. Maramicu molim.'

>> Oprah se uvukla u haljinu Beckhamice

>> Julia Roberts: Osmijeh za Baracka Obamu

Gayle King i pedesetšestogodišnja Oprah Winfrey, upoznale su se osamdesetih na lokalnoj televiziji u Baltimoreu i od tada su profesionalno i privatno nerazdvojne, što potpiruje mnoge medijske napise o tome da su lezbijke.

‘Nisam lezbijka. Nisam čak ni kao lezbijka. A razlog zašto me to iritira je taj što netko misli da lažem. I zašto bih to željela sakriti? To nije način na koji vodim svoj život', izjavila Oprah.

Voditeljica čiji talk show dnevno prate milijuni u SAD-u, te u 145 drugih zemalja, naglasila je i da ima preko dvadeset godina dugačku nerazvikanu vezu s biznismenom Grahamom Stedmanom, s kojim dijeli kuću.

Oprah će u siječnju lansirati novu kabelsku mrežu OWN, dok će svoj talk show na ABC-u ugasiti u svibnju 2011. godine, nakon 25 godina emitiranja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju