Kada se prije više od tri mjeseca pojavila neautorizirana biografija kraljice talk showa Oprah Winfrey, podigla se velika prašina oko njezine seksualnosti i priča o teškom djetinjstvu. Najnoviji tračevi pak tvrde kako je ona navodno bila prostitutka

Kraljica talk showa Oprah Winfrey prije više od tri mjeseca svoj je gnjev i tužbe sasula na nemilosrdnu autoricu biografija slavnih Kitty Kelley koja je napisala knjigu 'Oprah: A Biography'.

U njoj tvrdi kako Oprah ima seksualne sklonosti prema ženama te da je njezin odnos s dugogodišnjim partnerom samo paravan.

Jednako tako iznijela je svjedočanstva njezine rodbine koji tvrde da djetinjstvo ni kraljice talk showa niti približno toliko teško kao što je ona to stalno tvrdila.

A naglašen promiskuitet kojeg se Kelley dotakla ovih je dana potvrdio i 'National Enquirer' koji piše kako je Oprah u mladim danima bila prostitutka.

>> VIDEO: Oprah rasplakala agresivnu Naomi

>> VIDEO: Mnogobrojne laži Oprah Winfrey

'Oprah se boji kako bi sve njezine tajne mogle iscuriti u javnost. Upravo zato koristi sav svoj utjecaj i novac kako bi spriječila da njezin pravi život, kao niti svjedočanstva ljudi u njemu uključenih, ne iscure u javnost' prenosi izvor blizak TV voditeljici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju