Otimačica muževa etiketa je koja se jednom zalijepljena na žensko ime ne skida tako lako. To je na svojoj koži iskusila i pjevačica LeAnn Rimes kojoj nakon veze s oženjenim muškarcem ništa ne može proći bez isticanja njezinog privatnog odabira, čak niti naslovnica časopisa posvećenog vježbanju i zdravom životu

Privatni život LeAnn Rimes javnosti je postao zanimljiv nakon što se razvela od supruga Deanea Sheremeta zbog veze s glumcem Eddiejem Cibrianom započete na snimanju filma 'Northern Lights'.

No, zgražavanje javnosti prije svega je izazvala činjenica što se upustila u romansu s oženjenim muškarcem. Premda je privlačan glumac prošao 'netaknuto', country zvijezda i glumica postala je preljubnica i nepoželjna osoba među ženskom publikom.

Premda su njihov odnos već davno prihvatili i bivši supružnici, ćudoredna javnost ne oprašta tako lako. U to se uvjerilo i uredništvo časopisa 'Shape' koje se zbog naslovnice za listopad s izvježbanim tijelom LeAnn Rimes ispričavalo zbog nespretnog izbora osobe za naslovnu stranu.

'Časopis Shape napravio je veliku pogreškuizborom LeAnn Rimes za lice s naslovnice. Želimo da znate kako izbor nije pao na nju zbog toga što otimačice muževa želimo staviti na pijedestal, već kako bi pokazali kako smo svi ljudi. A ova je žena svoju snagu u najtežim životnim trenucima pronašla u vježbanju' pojasnila je glavna urednica Valerie Latona.

>> Vječna dvojba: Kada flert postaje prevara?

>> Oprez! Gutačice muževa napadaju

Dok će ona još dugo vremena biti na crnoj listi označena kao žena predatorica posvećena lovu na zauzete muškarce, oženjeni glumac je samo glatko iz jednog braka uklizio u novu vezu ostajući pri tome i dalje poželjan muškarac i požrtvovan otac dvije djece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju