Ukoliko ste sretno zaljubljeni Valentinovo je dan cvijeća, darova i poljubaca. Spadate li pak u onu skupinu ljudi koja jednostavno nema sreće u ljubavi jedva ćete čekati da 14. veljače jednostavno prođe. Zasladite se filmovima i otkrijte zašto je ljubav toliko lijepa

Dan zaljubljenih je za mnoge i pravi trenutak da se prisjete svih partnerovih vrlina te da ponovno prožive najljepše trenutke.

Neki ga vole, drugima je to dan koji bi jednostavno željeli prespavati, no teško je izbjeći navalu crvenih srca, darova te buketa i bombonijera koje oni sretno i manje sretno zaljubljeni daruju jedni drugima.

Filmska poslastica 'Dan zaljubljenih' provest će vas kroz različite odnose, one dugotrajne i čvrste, one svježe i najslađe te kroz one nikada ostvarene i bolne.

Ljubavni odnosi mogu biti dugotrajni i čvrsti, svježi i slatki te nikada ostvareni i bolni.

Koliko je ljubav jednostavna, no ipak komplicirana igra najbolje pokazuju složeni odnosi u priči o parovima i samcima u Los Angelesu koji se moraju suočiti s pritiscima i očekivanjima nadolazećeg Dana zaljubljenih.

Koliko je ljubav slatka i gorka u isto vrijeme otkrit će Anne Hathaway, Julia Roberts, Jessica Alba, Bradley Cooper, Jessica Biel, seksi dvojac Eric Dane i Patrick Dempsey, Ashton Kutcher i Jennifer Garner.

'Film je prava poslastica koja će vas nasmijati', rekla je Julia Roberts koja je oduševljena svojom ulogom.

Valentinovo je dan kada imate priliku i možda je ova godina pravo vrijeme da ju iskoristite, bez obzira jeste li zaljubljeni ili ne!

Provedite 'Mjesec ljubavi' u kinu i uživajte uz partnera u romantičnim filmovima!

Nasmijte se uz romantičnu komediju s Meryl Streep, Alecom Baldwinom i Steveom Martinom 'Previše je složeno', romantičnoj drami nominiranoj za šest Oscara s Georgeom Clooneyjem u glavnoj ulozi 'Ni na nebu, ni na zemlji', romantičnoj komediji prepuna holivudskih zvijezda među kojima su Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jamie Foxx, Jessica Alba – 'Dan zaljubljenih' i romantičnoj drami s Channingom Tatumom u glavnoj ulozi 'Sve što želim to si ti'.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju