Na 'Vogue' naslovnici za mjesec listopad koja bojama i cvjetnim motivima priziva proljeće fotografija je lijepe Cheryl Cole snimljena samo 24 sata prije nego li joj je dijagnosticirana malarija

U britanskom izdanju modnog časopisa 'Vogue' po drugi se puta pojavila pjevačica Cheryl Cole. Osamnaest mjeseci nakon njezine prve naslovnice na modnoj bibliji, stiglo je vrijeme i za sljedeću koja će krasiti njegovo listopadsko izdanje.

Nježna je fotografija napravljena samo 24 sata prije nego li joj je dijagnosticirana malarija, što njezino svježe lice niti najmanje ne otkriva.

'Prema se na snimanju nije osjećala dobro te je imala vrućicu, bila je sjajna i napravila je sve što se od nje tražilo. Svi smo joj izuzetno zahvalni na njezinoj suradnji i bezgraničnoj strpljivosti' izjavila je Alexandra Shulman, glavna urednica časopisa.

U intervjuu je po prvi puta prekinula dostojanstvenu šutnju u vezi razvoda s nogometašem Ashleyjem Coleom ističući kako je to' dio njezina života koji je završio'.

>> Tko su najfotogeničnije žene svih vremena?

>> Koliko košta plastični izgled Cheryl Cole?

>> Lady Gaga na naslovnici Voguea u sirovom mesu

'Zahvalna sam što smo to riješili tako glatko i brzo, jer da smo imali djecu sve bi bilo znatno teže i kompliciranije. Životi nekih parova se jednostavno razdvoje. I da, to je teško, ali mogle su mi se dogoditi puno tragičnije situacije u životu' optimistično je dodala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju