Princ William i Kate Middleton sudjelovali su na svečanom obilježavanju 600 godina 'St Andrews University' sveučilišta na kojem su se prije desetak godina i upoznali. Lijepa Kate uživala je u društvu princa, a njezini iskreni osmjesi otkrili su pravu ljubav

Poznato sveučilište 'St Andrews University' u Londonu pohađala su mnogobrojna poznata imena među kojima su i princ William te njegova buduća supruga Kate Middleton.

Na svečanoj proslavi povodom 600 godina rada ovog već legendarnog sveučilišta pojavio se i budući bračni par koji je svojim dolaskom ovu manifestaciju pretvorio u nezaboravnu proslavu koja je okupila brojne obožavatelje kraljevske obitelji.

Zanimljivo je to da su se Kate i William prije desetak godina upoznali na istom mjestu, a sudeći po njihovom raspoloženju lijepo se bilo prisjetiti studentskih dana.

Buduća princeza za ovu je prigodu odjenula žarko crveni kostim s crnim gumbima i remenom, uz koji je uskladila crne rukavice, guste čarape i visoke čizme, a izgledala je prekrasno.

>> Middleton: Ukras u kosi koji će svi kopirati

>> Kate Middleton želi nekadašnje obline

Kate tijekom nije skidala osmjeh s lica, ali niti pogled sa svog budućeg supruga kojeg je tijekom cijel manifestacije zaljubljeno promatrala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju