Quentinu Tarantinu možemo zahvaliti što je najnovijeg holivudskog seks simbola predstavio širokoj publici, Georgeu Clooneyju što je čak i s muške perspektive odao počast njegovoj muškosti, a fotografu Mariju Testinu za jedna od najvrelijih editoriala koje su ženske oči u posljednjih nekoliko godina vidjele. Drage naše dame, Michael Fassbender spreman je samo za vaše oči!

'Michaele, iskreno, možeš igrati golf s rukama iza leđa, našalio se George Clooney prilikom preuzimanja nagrade za najbolju glavnu mušku ulogu na ceremoniji 'Golden Globea'. U istoj kategoriji bio je nominiran i 34 godine star Michael Fassbender u filmu 'Shame' u kojem glumi seksualnog ovisnika.

>> Je li ovo još uvijek najseksi muškarac na planeti?

Zlatna skulptura mu je izmakla, ali ne i jedan od bezbrojnih komplimenata koje je dobio na račun svoje ogoljele muškosti otkrivene u spomenutom filmu.

>> Najseksi muškarac slavi 50. rođendan

Prvi puta smo ovog glumca irskih korijena primietili u filmu Quentina Tarantina 'Nemilosrdni gadovi' kada je uspio barem na trenutke ženski dio publike zainteresirati gotovo u istoj mjeri kao i njegov filmski kolega Brad Pitt.


A da od ovog vlasnika jednog od najprodornijih plavih očiju u Hollywoodu i u budućnosti možemo očekivati pomicanje granica seksepila dao nam je do znanja u novom editorialu za časopis 'GQ'.

Provokativan, besraman i sirovo seksi – riječi su kojima je Michael zasluženo opisan na fotografijama s potpisom Marija Testina.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju