Samo jedan pogled na ljepotice u svečanim toaletama zna nam izazvati zavist zbog njihovih čvrstih tijela na kojima sve dobro stoji. No, da bi izgledale tako i one se moraju dobro pomučiti, te iako imaju osobnog trenera posvećenog samo njima,moraju dobro oznojiti svoje majice kako bi postigle željene rezultate

Tjelovježba je svakodnevica gotovo svake poznate osobe koja želi svoje tijelo održati u sjajno formi potrebnoj za mnogobrojna fotografiranja i snimanja u kojima je tijelo u prvom planu. Osobni trener im u tome pomaže i omogućuje oblikovanje kritičnih dijelova tijela, no di fit tijela ne postoji prečica.

Mnogobrojni treninzi namočeni znojem jedini su način za topljenjem neželjenih naslaga kojima tijelo dobiva svoj savršeni oblik.

Dok Reese Witherspoon i Gisele Bundchen trbušne mišiće, ramena i noge tesaju pilatesom i jogom, Renee Zellweger i Ashley Green u potragu za mišićima krenule su džogingom.

>> 10 bizarnih nuspojava vježbanja

>> Halle Berry utjehu pronašla u bućicama

Njihov primjer predanih vježbačica slijede mnoge žene pod nemilosrdnim reflektorima i bljeskovima paparazzi foto-aparata, a možda će upravo i vama poslužiti kao posljednja motivacija prije ulaska u ljetne lepršave i kratke kombinacija.

Jer ako Gisele s tijelom gazele mora dobro smočiti majicu, pa što ne bismo i mi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju