Na premijeru filma 'Društvena mreža' pohrlile su mnoge osobe iz javnoga života, a među njima i poznata manekenka Petra Maroja. U crnom kaputiću koji je isticao njenu nježnu put, Petra je izgledala fenomenalno

Novopečenoj glumici koja se u ovome poslu okušala u nagrađivanom filmu Dalibora Matanića 'Majka asfalta' postala je vlasnica 'Zagreb Exclusive Card' koja će joj omogućiti popuste na ulaznice i grickalice u kinu.

'Ova kartica mi je pravo oduševljenje. Osim na kina s njom imam popust na ulaznice u kazalištima i muzejima, a i u brojnim dućanima. Sa popustom moj shopping poprima sasvim drugu dimenziju', oduševljena je bila Petra.

>> Petra Maroja pokazala višak kilograma

>> Petra Maroja: S novim osmjehom spremna za Hollywood

Kartica će Petri omogućiti i povlašteni tretman u najboljim zagrebačkim frizerskim i beauty salonima, a ona se posebno zainteresirala i za popuste u školi stranih jezika.

'Već dugo imam plan upisati francuski i ruski. Čovjek mora raditi na sebi. Sad će me ovaj popust pogurnuti da se malo aktiviram', dodala je Petra.

Na listi partnera 'Zagreb Exclusive Card' kartice nalaze se i teretane, plesna kuća, saloni vjenčanica. Tko zna, možda Petri uskoro zatreba i popust kod nekoga od ovih partnera.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju