I dok cijeli svijet bruji o trudnoći vojvotkinje Catherine njezina mlađa sestra koja je nakon kraljevskog vjenčanja bez posebnog razloga postala vrlo popularna polako se vratila u drugi plan. No Pippa se ne planira tako lako predati te je posegla za najjačim medijskim oružjem - modom

Iako je Pippa Middleton svojih pet minuta slave pokušavala iskoristiti na najbolji mogući način te se okušala u ulozi 'spisateljice' izdavši vodič za partije, vrlo je brzo doživjela neuspjeh te je polako nestala s javne scene.

>> 'Najškakljiviji' materijal obgrlio tijelo Pippe Middleton

No i danas svako njezino pojavljivanje na događanjima ipak ne prođe neprimijećeno, posebno kada su u pitanju njezine vrlo upečatljive modne kombinacije.

>> Koja je koja? Sve sličnije sestrice Middleton

Pippa je tako posjetila utrku konja, jedan od omiljenih britanskih sportova, a za ovu prigodu je odabrala vrlo upečatljivi stajling.

Žarko žuti kaput do iznad koljena za popularnu Britanku je po narudžbi izradila dizajnerica Katherine Hooker, a njegova cijena iznosi 7.200 kuna. Pippa je kaput začinila kratkom suknjom i smeđim najlonkama te Aquatalia Rhumba čizmama od brušene kože na visoku potpeticu.

Iako je kombinacija koju je odabrala bila poprilično jednostavna najviše pažnje plijenila je velika, smeđa šubara kojom se Pippa zaštitila od zime, ali i zanimljiva Kate Spade kožnata torbica s uzorkom koji podsjeća na drvo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju