Kombinacij alkohola i ljekova bila je fatalna za smrt pjevačice Whitney Houston koja je pronađena mrtva 11. veljače. Glazbena ikona 20. stoljeća jedna je od najnagrađivanijih pjevačica u povijesti diskografske industrije, a sve o njezinom životu donosi dokumentarni film 'Whitney Houston: Jedan trenutak vječnosti' koji možete pogledati na OYO.hr

Dokumentarni film o njezinom životu iz perspektivne njezinih prijatelja, poznanika i bliskih suradnika možete pogledati na portalu OYO.hr.

Dokumentarni film 'Whitney Houston: Jedan trenutak vječnosti' donosi intiman pogled na život i karijeru ove dobitnice Grammyja. Whitney Elizabeth Houston, poznatija kao 'Glas' bila je jedna od najpoznatijih pop zvijezda svih vremena s prodanih 170 milijuna ploča.

Njezini hitovi danima su se zadržavali na vrhu TOP ljestvica. Nezaboravne izvedbe poput 'You Give Good Love', 'I Wanna Dance with Somebody', 'Greatest Love of All' i 'I Will Always Love You' zauvijek će ostati u srcima njezinih obožavatelja.

Unatoč velikog glazbenom daru Whitney je vodila težak privatni život. Umjesto glazbenim uspjehom medijske stupce punila je burnom vezom s Bobbyjem Brownom. Zlostavljanje i konzumiranje droge bili su svakodnevnica ove pjevačke dive. Ipak 2007. godine Whitney se razvela od supruga te dobila skrbništvo nad svojom kćeri Bobbi Kristinom. Ovo je priča o ženi koja je postigla ogroman uspjeh na pozornici, no nije pronašla sreću u svom privatnom životu.

Pjevačica je tragično preminula 11. veljače u svojoj hotelskoj sobi ostavivši iza sebe mnogobrojne albume i nezaboravne hitove. Glazbena ikona 20. stoljeća jedna je od najnagrađivanijih pjevačica u povijesti diskografske industrije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju