Svaka dodjela nagrada ima neki poseban trenutak koji će se prepričavati, spontan i simpatičan te posebno dojmljiv ako je riječ o nekoj divi kao što je Meryl Streep. Upravo je ona bila zaslužna za najslađi trenutak BAFTA nagrada u kojem je sudjelovao i Colin Firth

Najprestižnija dodjela britanskih filmskih nagrada 'BAFTA' nagradila je Meryl Streep za njezinu ulogu u filmu 'Čelična Lady'.

U njezine ruke zasluženo je stigla zlatna maska s potpisom 'za najbolju glavnu glumicu', a s njezine noge prilikom dolaska na pozornicu ispala je cipela.

To je nimalo nije omelo te je do prezenterskog stola stigla s bosom nogom, ali je zato Colin Firth u maniri pravog britanskog džentlmena pojurio po štiklu te joj, baš kao u bajci o Pepeljuzi, obuo cipelicu koja savršeno pristaje.

>> Meryl Streep: Tako se nose 62 godine!

>> FOTO: A najbolje odjevene dame su...

Glumačka diva vedrog duha je sve to primila sa smiješkom možda i zbog toga što joj to nije prvi nespretni trenutak na svečanim i uglađenim ceremonijama.

Kada je 1982. dobila Oscara za 'Sofijin izbor' ispao joj je pobjednički govor iz ruke, dok je drugi zlatni kipić za film 'Kramer protiv Kramera' ostavila u toaletu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju