Uvijek drugačija i vjerna osebujnom stilu odijevanja Mirela Holy pokazala je kako joj pisanje nije strani pojam. Na promociji knjige 'Komunikacijske (strategije) magije', koju je napisala u suradnji s novinarkom Sonjom Hodak Mirela se pojavila u prozirnoj bluzi začinjenoj uskim korzetom

Bivša novinarka slobodnjakinja, aktivistica u Zelenoj akciji, komunikatorica okolišnog ministarstva, direktorica u PR agenciji i danas političarka Mirela Holy predstavila je knjigu zanimljiva naslova 'Komunikacijske (strategije) magije', koju je napisala u suradnji s novinarkom Sonjom Hodak.

>> Mirela Holy: 'Tko je ta cura?'

U skladu s Noći vještica koju nije slučajno odabrala za promociju knjige Mirela se pojavila u svom mračnom, prepoznatljivom stilu atipičnom za ženu njezinog društvenog statusa.

>> Tko je najseksepilnija političarka na svijetu?

Odjevena u crnu prozirnu bluzu visokog gotičkog ovratnika i korzet ukrašen zlatnim kopčama te visokim, plišanim rukavicama Mirela se smiješila okupljenom mnoštvu koje joj je došlo dati podršku.

Kako bi cijela priča bila potpuna osebujna političarka ostala je vjerna crnoj olovci za oči kojom je već prepoznatljivo obrubila oči te žarko crvenom ružu za usne.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju