Bivša Bond djevojka, Gemma Arterton glavna je zvijezda filma 'Tamara Drewe' u kojem se ne skida iz vrućih hlačica. No, na londonskoj premijeri se nije pokazala u takvom seksi izdanju već u jednom od najljepših i najjednostavnijih stajlinga ikada viđenih na crvenom tepihu

U Londonu se održala premijera filma 'Tamara Drewe' nastalog prema liku iz stripa, u kojem je zavodljivu i zaljubljivu novinarku utjelovila Gemma Arterton.

Bivša Bond djevojka koja je sve atribute izložila uz Daniela Craiga u filmu 'Zrno utjehe' u ovoj se komediji nije skidala iz traper vrućih hlačica kakve nosi i lik iz popularnog stripa.

'Jesam li ja izabrala te hlačice? O da, molila sam redatelja. Rekla sam mu da mi izabere najkraće i najneudobnije hlačice ikada napravljene', ironično je rekla Arterton.

Mlada glumica je zato za premijeru izabrala ugodnu haljinu i jedva vidljivi make up. No, to nije učinila na štetu elegancije, jer je u jednostavnoj bijeloj Gucci haljini izgledala poput vizije.

>> Dugonoga Gemma, dva princa i James Bond

>> Gemma Arterton: Bondova djevojka s podbratkom

Bez ijednog komada nakita s jedva vidljivim make upom kojim je nježno naglasila oči i obraze te običnim repićem upriličila je rijetko vidljiv prizor na crvenom tepihu u kojem je manje ne samo više, već najbolje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju