Dobru zabavu u društvu prijatelja ovog vikenda nisu propustile manekenke Helena Šopar i Kristina Bradač te pjevačica Lana Klingor. Tek minimalno šminke i jednostavne, no efektne odjevne kombinacije i dobro raspoloženje sve je što su cure ponijele u izlazak. I to im je bilo dovoljno za ludu zabavu do ranih jutarnjih sati

Kao i u 80 najboljih klubova diljem Zemlje i zagrebački je klub Mansion predstavio jedinstveni party događaj The Global Party. Svjetski top model Helena Šopar na kratkom je proputovanju kroz hrvatsku, no nije htjela propustiti odličan izlazak.

>> Helena vs. Kristina: Usko ili kratko, pitanje je sad!

>> Lana Klingor se vraća ljepša no ikad!

'Poznat mi je ovaj projekt. U New Yorku i Londonu izlazim u neke od klubova koji su dio ovog projekta. Drago mi je da događaj ima i humanitarni karakter pa smo zabavljajući se pomagali drugima. Mansion me oduševio', izjavila je prekrasna Helena.

Uz Helenu u odličnoj atmosferi uživali su Lana Klingor, Kristina Bradač, Iva Jerković i mnogi drugi.

Ulazak u društvo 80 elitnih klubova, među kojima su i londonski Whisky Mist, marokanski Nikki Beach i amsterdamski Supperclub, veliko je priznanje, a sam je događaj imao i humanitarni karakter pa će prikupljena sredstva biti donirana humanitarnim udrugama koje projekt podržava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju