Britanski princ William prvi je član kraljevske obitelji kojeg ne samo da je snimio neprofesionalni fotograf, već nekadašnji beskućnik i ovisnik o drogama. No, ono što još više iznenađuje njegova je gusta crna kosa

Britanski princ William pojavio se na naslovnici časopisa 'Hello!' Ležerno odjeven u majicu i traperice, smješkajući se prema fotografskom objektivu. Ovo je prvi puta da taj objektiv ne drži službeni fotograf kraljevske obitelji, već nekadašnji ovisnik i beskućnik Jeff Hubbard.

Naslovnica prikazuje Williama s tamnom i prilično gustom kosom koja je rezultat kompjuterske intervencije.Budući kralj je na ovo snimanje pristao uz financijsku nadoknadu koja će biti uplaćena u humanitarne svrhe, odnosno udruženju koje pomaže ljudima koji žive na ulici. Fotografije će također biti ponuđene na aukcijskoj izložbi 'A Postive Way' koja će se održati 10. ožujka u Somerset Houseu u Londonu.

Ćelavost je znak muškosti?

Naslovnica prikazuje Williama s tamnom i prilično gustom kosom koja je rezultat kompjuterske intervencije, jer je 27 godina star princ kosu već pomalo počeo gubiti, a i njegova prirodna boja puno je svjetlija od prikazane.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju