Princ Albert II. vjenčanjem će teško zasjeniti ceremoniju koju su svijetu priredili princ William i njegova odabranica Catherine Middleton. No, sudeći prema najavama to mu niti nije namjera, jer želi skromno vjenčanje na kojem će se zavjetovati svojoj voljenoj Charlene Wittstock, ljepotici koja će svojim držanjem i modnim izričajem dostojno naslijedili Grace Kelly, ali i zasjeniti Catherine Middelton

Drugog srpnja princ Albert II. u svojoj 52. godini ženi se za bivšu južnoameričku plivačicu Charlene Wittstock. Već na prvi pogled teško je ne primijetiti veliku sličnost buduće princeze s bezvremenskom ljepotom njegove majke, Grace Kelly.

S držanjem i nježnim licem budućoj princezi se već sada predviđa bolji 'rejting' na kraljevskim ljestvicama od onoga kojeg ima trenutno najpopularnija svjetska kraljevna, Catherine Middleton.

Njezina sve izraženija mršavost te izrazito konzervativna moda padaju u sjenu kada se pojavi 32 godina stara Charlene, tijela poput morske sirene te nježnog lica obrubljenog platinastom kosom.

>> FOTO: Top 10 najljepših kraljevni svih vremena

>> Princ Albert II. se napokon zaručio

Za razliku od njezine 'kolegice' svoj izbor dizajnera vjenčanice ne čuva kao državnu tajnu već je spremno otkrila kako se radi o modnoj kući Armani. A hoće li ona postati modna ikona poput vojvotkinje, otkrit ćemo vrlo brzo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju