Jennifer Grey svijetu je pokazala kako i u pedesetoj godini života izgleda savršeno. Prošetala se crvenim tepihom odjevena u jednostavnu haljinu koja je otkrila njezinu vitku liniju i mišičave ruke

Holivudske ljepotice između snimanja filmova redovito posjećuju razna javna događanja.

Neke to čine u humanitarne svrhe, a neke samo kako bi pokazale modne krpice, ali i njegovanu liniju u koju ulažu puno truda i novaca.

Jennifer Grey
već dugo nismo susretali, ali se pojavila na jednoj zabavi i pokazala kako i ona može zaustaviti vrijeme.

Pedesetogodišnja zvijezda legendarnog filma 'Prljavi ples' izgleda kao da nije ostarjela niti dana, a iako je u jednostavnoj smeđoj haljini izgledala pomalo dosadno, na njezinoj vitkoj i mišičavoj liniji mogu zavidjeti mnogo mlađe kolegice.

Jennifer nikada nije bila tipična holivudska ljepotica i upravo zbog svog prirodnog izgleda je postala vrlo popularna. No na samom vrhuncu karijere odlučila se za plastičnu operaciju nosa koja je prerasla u opsesiju pa ju je ponovila nekoliko puta.

>> Kate Winslet: Patrick Swayze je moj princ na bijelom konju

>> Sharon Stone: Ovako se nose godine!

Iako je zahvatom proljepšala lice, glumica se promijenila do neprepoznatljivosti i na žalost izgubila ono nešto što ju je i dovelo do samog vrha zvjezdanog neba. Unatoč popularnosti više nije dobivala ponude za posao.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju