Ostavit ćemo vam na izbor biste li vikend radije proveli s Ericom Banom ili Joaquinom Phoenixom, no oba holivudska ljepotana svakako će se naći barem na proširenoj listi najzgodnijih frajera svake žene. Ovog vikenda možete ih imati obojicu i to na našem portalu OYO.hr

U filmu 'Braća po krvi' kojeg možete pogledati na OYO.hr uz Joaquina Phoenixa glume zanosna Eva Mendes i Mark Wahlberg, a idealan je izbor ukoliko vikend planirate provesti u zagrljaju muškarca.

Radnja filma...
Bobby Green se ne želi baviti obiteljskim poslom. On je menadžer popularnog ruskog kulba El Caribe u New Yorku i odrekao se obiteljske policijske tradicije. Za Bobbyja je život zabava, disko glazba i zadimljene večeri koje provodi s prelijepom djevojkom Amadom. Godina je 1988. i posao drogom cvjeta u New Yorku. Kada više ne bude mogao izbjeći lošu navadu poslovanja svojih ruskih šefova, Bobby će se žestoko zamjeriti obitelji...

'Dvije sestre za kralja' film je koji uz super zgodnog Erica Banu kojem odlično pristaju povijesne uloge donosi i odlična ostvarenja glumica Natalie Portman i Scarlett Johansson. Ukoliko ste ovaj vikend odlučile posložiti misli i samovati ili ga pak provesti sa sestrom pravi izbor za vas!

Radnja filma...
U doba kada su tiranije bile ne kuriozitet već omiljena vrsta vladavine, tiranija jednog čovjeka koštala je dvije sestre. Jedna se zaljubila, dok je druga željela vlast. Henrik VIII želio je nasljednika, ali njegova lako zaljubljiva narav primoravala ga je na najgnusnije zločine. Doba u kojem se vlastite žene slalo na vješala, prikazano na suptilan, posve neobičan način.

Filmove uz premijerne epizode omiljene serije 'Larin izbor' potražite na portalu OYO.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju