Vikend je najbolje vrijeme da se opustite i u potpunosti posvetite sebi. I dok ćete dan iskoristiti za šetnju u društvu partnera ili prijateljica ili možda obaviti jesenski šoping, večer neka bude rezervirana za dobar film, ili propuštene nastavke vaše omiljene serije Larin izbor

Zbog radnog vremena ili tjednih obaveza niste uspjeli pogledati vjenčanje Lare i Jaše, sve epizode omiljene serije koja vas je osvojila već u nekoliko prvih nastavaka možete pogledati jednim klikom na portal OYO.hr.

Ukoliko biste radije uživali u porciji smijeha koju će vam servirati Ashton Kutcher i Katherine Heigl pogledajte film Ubojice i provjerite kako se Katherine Heigl u pokušaju oporavka od slomljenog srca zaljubila u muškarca koji joj je zatajio svoj pravi identitet. Sve dok oko njih nisu počeli frcati meci!

>> Budite zadovoljne uz Doma TV!

Romantika kojoj je teško odoljeti skriva se iza naslova Zima za dvoje. Lijepa ljubavna priča osvojit će vas već u prvih nekoliko minuta pa je ovaj film idealan za zaljubljene ili one koje sanjaju o pronalasku svog princa. Uživajte klikom na OYO.hr.

Napravite kokice, stišajte mobitele i uživajte. Neka večeri vikendom budu u znaku filmskih naslova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju