Kylie Minogue se poslužila trikom kako bi natjerala javnost da zaboravi na fotografije na kojima se pojavila raščupana i bez šminke. Pop princeza koja je proglašena ljepoticom s odličnim stilom spasila je stvar putem Twittera

Zvijezde jednostavno ne žele biti obične, iako često naglašavaju kako se njihov život ne razlikuje od života običnih žena. To je dokazala i ljepuškasta Kylie Minogue koja uvijek izgleda besprijekorno. 

Fotografije koje su obišle svijet prikazuju ju bez šminke i s raščupanom kosom nemarno složenom u rep. Pjevačica je snimljena na ulasku u svoj stan, a prvu stvar koju je napravila kada se vratila kući je bilo postavljanje besprijekorne fotografije na Twitter.

Dannii Minogue će postati majka u 38-oj

Australska zvijezda će se pojaviti u novom broju španjolskog Voguea u seksi crnom korzetu. Na fotografiji naravno izgleda savršeno i baš kao Kylie kakvu smo navikli gledati.

Tri seksi izdanja Kylie Minogue

Kako bi podsjetila svoje obožavatelje da je lijepa, seksi i glamurozna na Twitter je postavila jednu od fotografija snimljenih za Vogue.

41-godišnja pjevačica nedavno se vratila iz Španjolske gdje je boravila kod obitelji svog dečka Andresa Velencosoa, a koliko je sretna pokazuje i neodoljivi osmijeh na njezinom licu. Sa šminkom i bez nje. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju