Renee Zellweger prava je domaćica i atipična holivudska zvijezda. Osim što sama odrađuje gotovo sve kućanske poslove, glumica se uputila u jutarnju kupovinu bez šminke, odjevena u ležernu sportsku kombinaciju i neopterećeno se šetala pored okupljenih paparazza

Renee Zellweger doista je atipična holivudska zvijezda.

Osim što je već izjavila kako se bez ičije pomoći brine za domaćinstvo što podrazumijeva čišćenje i uređenje doma, sudeći po posljednjim fotografijama na kojima se vraća iz trgovine noseći pune ruke vrećica, primila se i kuhače.

Simpatična glumica poznata po ulozi obične djevojke u filmu 'Dnevnik Bridget Jones' se ne opterećuje niti sa svojim izgledom.

U širokoj sivoj majici, crnoj trenirci, japankama i bez imalo šminke, žurila se da čim prije stigne kući ne obazirući se na okupljene fotografe koji su uporno pokušavali uhvatiti sve njezine mane.

No koliko god se oni trudili, 41 godinu stara glumica poznata je po savršeno isklesanom tijelu te vretenastim nogama koje gotovo da nemaju konkurencije.

>> Uz takve noge Renee ne treba haljinu!

>> Renee Zellweger ima očajnu frizuru

To zna i njezin partner Bradley Cooper s kojim je u vezi već godinu dana. Je li zgodan glumac odgovoran za njezino bezbrižno ponašanje ne znamo, no moramo priznati kako izgleda sretno i ispunjeno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju