Rihanna se tijekom nekoliko godina od otkačene klinke transformirala u lijepu mladu ženu, koja je osim frizure promijenila stil odijevanja, ali i konfekcijski broj

Stilske promijene kojima nas je Rihanna iznenađivala tijekom godine još uvijek traju. Lijepa pjevačica uvijek je bila drugačija i posebna, a njezine otkačene frizure postale su njezin zaštitni znak.

>> Rihanna: Čvrsta bedra i obli trbuščić

No tijekom posljednje dvije godine Rihanna se od otkačene klinke pretvorila u lijepu mladu ženu, koja je osim frizure promijenila stil odijevanja, ali i konfekcijski broj. Nekad slatkica zaobljenih i ženstvenih bokova sada je postala vitka ljepotica gotovo manekenskih dimenzija.

>> Rihanna: Najbolja i najgora izdanja u 2012. godini

Da joj trend mršavica koji već godinama hara svijetom bogatih i slavnih itekako prija, priznala je i tijekom Victoria's Secret modne revije na kojoj je nastupila u zavodljivoj, crnoj haljini visokog proreza.

Iako je izgledala besprijekorno Rihanna je otkrila kako se pored modela osjećala debelo te da nakon ovog mora hitno krenuti u teretanu, a sudeći po fotografijama s plaže u tome je i uspjela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju