Nakon boravka na rodnom Barbadosu Rihanna se vratila u Los Angeles kako bi probela božić s bivšim partnerom i zlostavljačem Chrisom Brownom. Dok njezine privatno-intimne odluke ne zaslužuju podršku, njezin stilski izbor kojim je ponovno uspjela naći mjeru između naglađenog sekspila te ukusa trebao bi biti smjer u kojem bi ova pjevačica trebali ići.

Uske crne hlače te fantastične i jednostavne štikle 'pobrinule' su se za isticanje skladnih nogu dok je kratka i uska majica ogolila ravan i vretenast trbuh. Dvadeset i četiri godine stara pjevačica nikada nije bila u razredu showbizz mršavica, već je uspjela pametnim balansiranjem vježbanja i pravilne ishrane zadržati zdravo i fit tijelo.

>> Rihanna: Slatkica uspješno izgurala provokatoricu

Zbog zatvorenog izreza ukrašenog širokom zlatnom ogrlicom nije prešla granicu dobrog ukusa, a zahvaljujući jakni sportskog kroja zadržala je nepretenciozan mladenački duh.

>> 6 bezbolnih vježbi za čvrst i ravan trbuh

Damsku ulogu o ovom sjajno promišljenom stajlingu imao je mat crveni ruž bez kojeg sigurno nisu prošle mnogobrojne božićne večere širom svijeta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju