Još jedan napad fotošopa zabilježen je u modnim krugovima. Rihanna je osvanula na naslovnici modnog magazina Elle tanja nego ikad, ali ne zbog gubitka kilograma, već zbog stanjivanja djelova tijela. Pjevačicu su' izmasakrirali' retuširanjem

Uz lijepo oblikovano tijelo i zavidnu figuru Rihanna je zadnja osoba kojoj je potrebno retuširanje.

No očito kako to nije bilo dovoljno za naslovnicu novog modnog časopisa 'Elle', gdje su lijepu pjevačicu maksimalno photoshopirali smanjivši joj struk i bedra.

Fotošop u posljednje vrijeme toliko popularan da zvijezde poput Madonne i Demi Moore izgledaju bolje i mlađe nego prije 20 godina.

Ovaj trend je otišao toliko daleko da se retuširanje počelo koristiti i za dodavanje kilograma kao na primjeru manekenke na snimanju za časopis 'Healthy'.

Jedan od bizarnijih fotošopa je i naslovnica časopisa 'W' gdje su Demi Moore doslovno odrezali komad bedra.

Ovim planetarno popularnim kompjutorskim programom možete učiniti gotovo sve od uklanjanja ožiljaka i tetovaža do povećanja grudi smanjivanja struka i bedara te produživanja nogu što su trenutno tri najpopularnije 'kompjutorske operacije'.

>> Demi: Nisam retuširana, to sam 100 posto ja

>> 'Seks i grad 2': Glumice retuširane do neprepoznatljivosti

Zato kada proučavate fotografije prekrasnih zvijezda bez grama celulita, dugih nogu i baršunaste kože, koje nam se smiješe s raznih naslovnica i pritom se osjećate nepoželjno i neprivlačno, sjetite se kako je sve to jedna velika virtualna bajka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju