Manekenka Anita Dujić i kreativna direktorica Larinog izbora Jelena Veljača bile su najglasnije obožavateljice na sinoć održanom koncertu grupe Skaut u zagrebačkoj Tvornici. Za razliku od glamuroznih izdanja koja Jelena njeguje prilikom javnih pojavljivanja, za koncert grupe u kojoj je vokal njezin brat Ivan, lijepa plavuša odabrala je rokersko izdanje

Uz Jelenu koja je odjenula kožne hlače, majicu s printom, maramu i cijelu kombinaciju podigla tamno zelenom torbicom HERA by Robert Sever koju rado nosi. Bend je glasno bodrila i Anita Dujić, djevojka Ivana Veljače.

Grupu Skaut su na koncenrtnoj promociji podržali brojni ljubitelji dobrog rocka poput Jelene i Janka Popović Volarić, Petre Dugandžić, Anite Dujić, Žanamari Lalić, Jerka Marića, Branimira Mihaljevića i brojnih drugih.

>> Trendi plavuša u maloj, crnoj haljini

>> Čime se ističe Jelena Veljača?

Zagrebački rock bAnd osnovan 2005. godine u originalnoj postavi Ivan Veljača (vokal, gitara), Davor Marinac (bubnjevi), Tomislav Šušak (bass gitara), Gordan Dragić (lead gitara). 2006. izlazi debi 'Nož za dvoje' u izdanju Capo Media Music. Od tada Skaut aktivno svira po cijeloj Hrvatskoj, uključujući i nastupe na nekim bitnim festivalima, kao i nastupe na TV-u i Radiju. Krajem 2008. godine dolazi do nekih promjena u sastavu benda odlaskom Tomislava Šuška, te sve do njegovog povratka krajem 2011. u bendu sviraju Dubravko Blaće i Igor Rabatić koji je i odsvirao bass dionice na većini novog albuma 'Blefer'. Skaut u 2012. ulazi drugim albumom 'Blefer' u izdanju Croatia records na kojem se nalazi 11 pjesama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju