Brak između Toma Cruise i Katie Holmes teško da se može opisati kao savršen, a latino diva Jennifer Lopez razvodi se od trećeg supruga, no stručnjaci tvrde kako one znaju kao obraniti partnera od drugih žena i to govorom tijela. Ona kojoj to uspijeva je svakako Angelina koja uspješno odolijeva svim bračnim problemima i Brada Pitta drži čvrsto uz sebe. Naučite njihov govor tijela!

Poza koju često možemo vidjeti na događanjima gdje se celebrityji pojavljuju sa svojim bračnim partnerima je suprugina ruka položena preko struka njezinog muškarca. Ona govori 'Prste k sebi, on je moj', a poručuju je Angelina Jolie, Victoria Beckham, Katie Holmes i Jennifer Lopez.

Stručnjaci tvrde kako znak koji odašilje jasnu poruku koriste žene koje žele sačuvati svoj plijen samo za sebe i time drugim zainteresiranim pripadnicama ljepšeg spola šalju jasnu poruku.

Ova taktika ne djeluje na sve muškarce i žene, no ima žena koje znak rukom koriste i uspijeva im.

Angelina Jolie i Brad Pitt
Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica jako dobro zna što znači ukrasti nečiji plijen, pa je zato odlučna u namjeri da Brada Pitta zadrži samo za sebe. To pokazuje često prilikom pojavljivanja u javnosti, a uz ruku položenu na partnerovom struku, Angelina odašilje jasnu poruku kako svog seksepilnog muškarca namjerava zadržati samo za sebe.

Jennifer Lopez i Marc Anthony
U brak koji se iznenada raspao latino diva Jennifer Lopez je polagala velike nade. March Anthony, njezina treća sreća i pjevač s kojim ima blizance Maxa i Emmu razočarao ju je svojim nerazumijevanjem za njezine potrebe, a ona je, dok je sreća trajala poput prave lavice branila svog muškarca.

Katie Holmes i Tom Cruise
Glumica Katie Holmes se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti sa suprugom Tomom Cruiseom, no jako dobro zna kako svog muškarca želi zadržati samo za sebe te jasno daje do znanja kako je Tom nemoguća misija.

>> David izbjegava Victoriju jer je neuredna!

>> Angelini je brak važniji od zdravlja

Victoria i David Beckham
Velika obitelj i karijera sve uspješnije modne dizajnerice te afere koje su u nekoliko navrata poljuljale bračnu sreću Beckhamovih nisu odvratile Victoriju od supruga. Ona i dalje čvrsto vjeruje u njihovu ljubav i sreću. Prilikom izlaska u javnost sa Davidom Victoria jasno poručuje kako, iako su mnoge pokušale, David ipak ostaje samo njezin.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju