Godina se bliži kraju, a s njom u zaborav odlaze i brakovi te veze slavnih. Scarlett Johansson, Elizabeth Hurley, Sandra Bullock, i Jennifer Aniston su opet i još uvijek same, no iduća godina bi im mogla donijeti nove ljubavi. Provjerite tko bi mogao završiti s kim!

2010. će biti zapamćena kao godina prevara i kraha mnogih slavnih brakova i veza, no život ide dalje pa već postoji popis mogućih parova. Pripadnice ljepšeg spola koje su izgubile mušku ruku možda i neće tako dugo biti same!

Elizabeth Hurley i Hugh Grant?

Elizabeth Hurley je zbog nesmotrene zabave s igračem kriketa stavila točku na brak s indijskim poduzetnikom Arunom Nayarom, no mnogi nagađaju kako bi sigurnost i ljubav u 2011. mogla ponovno potražiti u zagrljaju nekadašnjeg partnera Hugha Granta.

>> Je li Liz Hurley nevjerna supruga?

'Dvoje ljudi koji su definitivno stvoreni jedno za druho su Liz i Hugh', piše London Daily News.

Par je proveo 13 godina zajedno, a veže ih i kumstvo njezinog sina Damiana, a 50 godina star Hugh Grant u posljednje vrijeme razmišlja o obitelji i djeci. Liz Hurley je jedina žena koja je uvijek prisutna u njegovom životu pa ukoliko uspiju zaboraviti na prošlost, mogli bi se naći u zajedničkom zagrljaju.

Charlie Sheen i Jenny McCarthey?

Problematični dečko Charlie Sheen se nije uspio dugo zadržati ni uz jednu suprugu, a glumica Jenny McCarthy koja je prekinula petogodišnju vezu s Jim Carryjem te aferu sa zabavljačem Jasonom Tooheyem, zagledala se u njega na snimanju posljednjeg filma.

'Kemija među njima je jaka, a ona je tip žene koja može smiriti nasilnog i problematičnog muškarca', tvrde bliski izvori.

George Clooney i Jennifer Aniston?

Ona se nikako ne može riješiti sjećanja na Brada Pitta, pokušala je uz Vince Vaughna, Johna Mayera i Gerarda Butlera, no nije joj uspjelo, a 2011. godina je zadnji čas da krene dalje i zaboravi na bivšeg supruga.

>> Jennifer Aniston je konačno uspjela!

Idealan muškarac za nju, je po mnogima George Clooney. Iako njemu u vezi s Elisabettom Canalis cvjetaju ruže, njegovo iskustvo, snaga i popularnost izvukli bi Aniston iz depresije.

'On joj nikada ne bi dopustio da bude žrtva, kao što su to radili mlađi muškarci s kojima je bila u vezi, London Daily News.

Ryan Reynolds i Sandra Bullock?

Ryan se ove godine okitio titulom najseksepilnijeg muškarca, no izgubio je najpoželjniju ženu na svijetu koja je bila njegova supruga. Scarlett Johansson se nije odazvala na njegove pokušaje da spasi brak jer joj je karijera ipak važnija od ljubavi.

>> Sandra Bullock nakon bračnog kraha izgleda bolje nego ikada

Njemu je potrebna uspješna žena koja već ima izgrađenu karijeru, a s obzirom na odličan odnos koji ima sa Sandrom Bullock, holivudski tabloidi predlažu baš nju kao Ryanovu novu partnericu.

Sandra je pak imala neugodno iskustvo s bivšim suprugom Jesse Jamesom koji ju je prevario s prostitutkom, a s Ryanom dijeli želju da privatne stvari ostanu privatne.

'Nasmijavaju jedno drugo, a u 2011. snimit će još jednu komediju zajedno pa bi to mogao biti novi početak za oboje', tvrde tabloidi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju