Na njujoršku premijeru filma čiji scenarij i režiju potpisuje, Angelina Jolie stigla je u pratnji partnera Brada Pitta. U svom prepoznatljivom izdanju, u dugoj fluidnoj haljini, spremno je pozirala pred fotografima sama, s Bradom, ali po prvi puta i s njegovim roditeljima

Film 'U zemlji krvi i meda' čiji scenarij i režiju potpisuje Angelina Jolie svoju je premijeru imao i u New Yorku. Osim što su se mediji interesirali za filmsku ljubavnu priču tijekom rata u BiH, ponovno je na 'tapeti' bio njezin odnos s Bradom i njihovo stupanje u brak.

'Djeca su me prije neki dan pitala hoćemo li se vjenčati, na što sam im ja uzvratila protupitanjem – zanima li ih to samo zato što ćemo onda imati veliku tortu?' priznala je Angelina u televizijskom intervjuu.

>> Sarajevske glumice koje su zasjenile seksi oskarovku

>> Angelina Jolie: Duboki prorez za crveni tepihu u Sarajevu

'Gledaju filmove u kojima se ljudi vjenčaju i žive sretno do kraja života. Pa Shrek i Fiona su u braku. Objasnila sam im da je naša posvećenost osnivanja obitelji najveća posvećenost koju je moguće ostvariti. Jednom kada se odlučiti za šestero djece, tada ste posvećeni svojoj vezi' rekla je Angelina.

A da svi žive kao sretna velika obitelj demonstrirala je i na crvenom tepihu na kojem se pojavila s Bradovim roditeljima, Jane i Williamom Pitt.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju