Salma Hayek i Antonio Banderas svojom su pojavom uveličali premijeru animiranog filma Mačak u čizmama. Iako je Salma glavnoj glumici zavodljivoj, crnoj maci poklonila jedino svoj glas, u uskoj smeđoj haljini koja je naglasila njezino savršeno zaobljeno tijelo izgledala je baš kao prava mačka

Premijera animiranog filma 'Mačak u čizmama' privukla je brojne poznate osobe koje su sa svojim najmlađima pohitali pogledati jednu od najpoznatijih priča svih vremena.

Iako su glavne zvijezde filma bile mačke, pojavljivanje glumaca Antonia Banderasa i Salme Hayek koji su svoj glas poklonili glavnim likovima bila je prava poslastica za brojne posjetitelje.

Salma se prošetala crvenim tepihom asimetričnoj haljini koja je naglasila njezin minijaturni struk te zavodljivu. ženstvenu liniju.

>> Salma Hayek napokon pogodila dekolte

>> Salma Hayek: Zbog odjeće 10 kilograma deblja!

Smeđa toaleta na jedno rame zanimljivog, nabranog materijala savršeno se uklopila uz maslinastu, tamnu put atraktivne Meksikanke, a smeđa kosa prošarana pramenovima boje meda naglasila je njezino lijepo lice te osmjeh koji obara s nogu.

Elegantan stajling 46 godina stara Salma je obogatila crnim štiklama i zlatnom torbicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju