Salma Hayek je modno podbacila. S obzirom da je njezin suprug vlasnik brandova Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen te još mnogih drugih, lijepa glumica može izabrati haljinu kakvu god poželi, no ipak se odlučila za neobičan kombinezon kojeg možemo nazvati njezinim najgorim modnim promašajem

Pariški tjedan mode je još jednom privukao samo kremu javnog života.

Reviju nezaobilaznog modnog diva Yves Saint Laurent posjetila je i velika ljubiteljica mode Salma Hayek.

Društvo joj je pravio njezin suprug Francois-Henri Pinault koji je uz GucciBalenciaga, Sergio Rossi i 50 posto  Alexandera McQueena vlasnik i ove modne kuće.

>> FOTO: Damska dramatičnost Yves Saint Laurenta

Iako smo 44 godine staru glumicu navikli gledati u elegantnim i očaravajućim kreacijama, a zahvaljujući mužu može izabrati koju god joj srce poželi, iz nekog neobjašnjivog razloga atraktivna Salma je modno podbacila.

Pojavila se u neobičnom žarko crvenom širokom Yves Saint Laurent kombinezonu s crnim geometrijskom uzorkom preko koje je obukla crni sako sa sjajnom kragnom.

>> Senorita Salma zna čime će privuči pažnju

>> Salma Hayek - kraljica crvenog tepiha

Da stvar bude još zanimljivija, britanska glumica Rebecca Hall se prije mjesec dana na Toronto film festivalu pojavila u identičnoj kreaciji.

Iako je pretjerana toaleta naglasila njezin glavni adut, a to je raskošno poprsje ipak se ovo može nazvati jednom od njezinih najgorih kombinacija ikad.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju