Oskarovka Sandra Bullock već je nekoliko puta demonstrirala kako je jedna od opuštenijih holivudskih roditelja, pa je tako za proslavu Noći vještica uskočila u kostim omiljenog lika svog sinčića Louisa

Jedna od napopularnijih američkih glumica Sandra Bullock oduvijek je bila miljenica brojnih Amerikanaca prije svega zahvaljujući pristupačnosti i jednostavnom načinu života kojim nikada nije bila tema žutih tablioda.

>>Sandra Bullock: Modni uzor za zaposlene majke

Stoga i ne čudi što se Oskarovka povukla u svoju obiteljsku oazu u kojoj sve vrijeme posvećuje sinčiću Louisu za kojeg se ne libi ni uskočiti u kostim i odigrati ulogu iz njegovog omiljenog crtića.

>>Sandra Bullock: Pristojan sinčić mami na ponos

Odjevena u lik kaubojke Jesse iz crtića 'Priča o igračkama' neopterećena i nasmijana lijepa mama sa sinčićem u naručju sakupljala je slatkiše i uživala u proslavi Noći vještica.

A osim velikog osmijeha koji nije skidala s lica Sandra je uz mlađahni duh pokazala i jednako mladoliko lice koje je sjajilo ispod crvenog kaubojskog šešira koji ovoga puta nije imao ulogu kakvu mu njezine kolegice rado udijele onu prikrivanja lica bez šminke.

Zgodnim rekvizitom te s kosom ispletenom u debelu pletenicu 48 godina stara Sandra je izgledala poput djevojčice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju