Najčešće ih susrećemo zajedno na glamuroznim događanjima no sandra Bullock i Heidi Klum vole provoditi i privatno vrijeme u zajedničkom društvu

Ove dvije lijepe i uspješne prijateljice baš kao i sve ostale žene uz obitelj i posao uvijek pronađu vremena za zajednički izlazak i ženske razgovore. To su učinile i ovog vikenda kada su večer provele u Mr. Chow restoranu na Beverley Hillsu.

>> Heidi Klum: Savršena usprkos krahu

Vidno raspoložene ljepotice u društvu još jedne zajedničke prijateljice bezuspješno su se pokušavale s automobilom iskrasti s parkinga te su se od srca nasmijale znatiželjnim fotografima koji su otkrili njihove namjere.

>> Sandra Bullock posvaja drugo dijete?

Iako se bliži 50. godini Sandra Bullock uživa u životu. Nakon što je okončala brak Jessejem Jamesom Sandra je potpuno promijenila način života, posebno kada je u njezin život ušao posvojeni sinčić Louis.

I dok Sandra Bullock već razmišlja o još jednom djetetu njezina 10 godina mlađa prijateljica Heidi Klum prolazi kroz slično, vrlo teško  razdoblje života. Rastava od dugogodišnjeg supruga Seala s kojim ima troje djece šokirala je svijet no čini se kako bivša manekenka uspješno savladava sve životne prepreke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju