Nevjeran suprug Sandre Bullock, Jesse James osjeća golemu grižnju savjesti te se prijavio u kliniku za odvikavanje od seksa. Istovremeno se ona osjeća odgovornom za raspad braka, jer nije bila uzorna domaćica. E Sandra, zaslužuješ ti puno bulje!

Zasluženo veselje i neopisivi osjećaj uspjeha kojeg je Sandra Bullock osjećala nakon osvajanja nagrade Oscar, zasjenio je skandal njezinog supruga koji je u više navrata varao glumicu.

U međuvremenu se on pokajao, prijavio u kliniku za odvikavanje od seksa skrušeno očekujući povratak u toplo bračno gnijezdo.

U međuvremenu, Bullock koja je već nekoliko puta sumnjala u Jasseove izvanbračne aktivnosti, osjeća se odgovornom za raspad braka.

'Kada završi brak, neminovno se preispitujete – jesam li mogla nešto drugačije napraviti? Upravo to čini i Sandra' otkrio je izvor blizak oskarovki.

>> 16 razloga zbog kojih žene opraštaju nevjeru

>> VIDEO: Tko je pogodio, a tko promašio na oscarovskom crvenom tepihu?

'Osjeća se kao da je podbacila. Predbacuje si da je previše vremena provela na lokacijama snimajući filmovi, umjesto da je ostala kod kuće kao uzorna supruga. Užasno ju je strah samoće' dodao je izvor.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju