Nakon što je čvrsto zagrlila Oscara za najbolju žensku ukogu, prespavala i shvatila kako je sve istina, Sandra Bullock se u visokim potpeticama uputila na slastan - hamburger!

Srebrna haljina britanske modne marke Marchesa po mnogima je Sandru Bullock pretvorila u dvostruku pobjednicu, uz nagradu za najbolju glumicu modni kritičari smatraju kako je zaslužila i onu za najbolje odjevenu damu.

Iako se teškom mukom odricala obroka, a sve kako bi izgledala što bolje uistinu se isplatilo.

Iako se teškom mukom odricala ukusnih obroka, a sve kako bi skinula što više kilograma i izgledala što bolje uistinu se isplatilo. Uska haljina otkrila je kako je 45-godišnja glumica dobro obavila zadatak koji su pred nju stavili treneri i nutricionisti.

Sandra Bullock prije Oscara ide na liposukciju

Celulit Sandre Bullock vidljiv i kroz hlače!

No, ono što je rekla, to je i učinila. Jutro nakon dodjela Oscara iskoristila je za odlazak na slastan hamburger koji si već toliko dugo priželjkuje. Društvo joj je radio suprug Jesse James.

Tko je pogodio, a tko promašio na oskarovskom crvenom tepihu?

Ipak, znajući da će je na doručak pratiti paparazzi nije se odrekla glamura pa je u fast food došetala u odijelu i visokim potpeticama. To se zove kršenje dijete sa stilom!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju