Vikend u West Village gdje s obitelji stanuje glumica Sarah Jessica Parker prolazi mirno, a remeti ga tek pokoji zantiželjni fotograf koji je zabilježio i povratak popularne filmske Carrie iz trgovine. U jednostavnoj kratkoj haljini uz koju je odjenula visoke potpetice Sarah Jessica je skrivena iza velikih sunčanih naočala pokazala noge i ruke. Zbog ipak malo premršavog izgleda kod glumice koja se 'odlično snalazi' u kasnim četrdesetima zato su u prvi plan iskočile žile na mišićavim rukama. Spretniji odabir haljine 'sakrio' bi nedostatke, a naglasio vitku figuru 47 godina stare holivudske zvijezde

Sarah Jessica Parker proslavila se ulogom Carrie Bradshaw, vrckave njujorške kolumnistice istančanog modnog ukusa. Iako kroz život najviše voli koračati u visokim potpeticama Sarah Jessica često ponavlja kako nije nimalo slična filmskom liku koji ju je obilježio.

>> Sarah Jessica sakrila haljinu i pokazala noge

>> Gdje je Sarah Jessica sakrila 'nedostatke'?

'Nisam ovisnica o cipelama i modi poput Carrie iako poštujem modnu industriju', naglasila je te dodala kako joj je film promijenio život na mnogo prekrasnih načina. Priznala je i da uživa u svakoj prilici kada može odjenuti nešto lijepo i otići na važno događanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju